társadalmi felelősségvállalás tanácsadó cég

A média felelőssége

A Marquard Media bejelentette, hogy többet nem ad teret a valódi szőrmés hirdetéseknek egyetlen lapjában és online felületén sem. Nagyszerű. Tényleg tiszta szívemből gratulálok nekik, de mégis csak ott motoszkál bennem a kisördög, ami azt súgja: „Miért csak most?”

Elolvasom...

Megtorpanás

A Magyar PR Szövetség 2017 őszén végzett országos kutatása a társadalmi felelősségvállalás területén azt mutatta, hogy sok vállalat azért nem kommunikál CSR-aktivitásairól, mert a felelősségvállalás már beépült a mindennapokba, és nem érzik szükségességét annak, hogy beszéljenek róla.

Elolvasom...

Lejtmenetben a vállalati felelősségvállalás

A vállalati felelősségvállalás (közismertebb nevén CSR) a 2000-es évek elején kezdte diadalmenetét Magyarországon és körülbelül 15 évvel később indult meg a lejtmenet. Persze lehetne rosszabb is, meg mondják, hogy innen szép nyerni, én azonban CSR-szakértőként egyáltalán nem vagyok mostanában boldog.

Elolvasom...

Csináld Rendesen!

A CSR – corporate social responsibility, vállalati felelősségvállalás – röviden azt jelzi, hogy egy vállalat hogyan viselkedik az általa befolyásolt csoportokkal, korrekten működik-e, segíti-e a társadalmat és védi-e a környezetet.

Elolvasom...